Bekötés kereső

 

Önök szerint…

Jó döntésnek tartja-e, hogy a város szennyvízszállítási díjkedvezményben részesíti a víziközmű társulat szennyvízcsatornára váró kedvezményezett tagjait?


Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjának honlapján!

Portálunk segítségével minden kedves látogatónk részére szeretnénk naprakész információval szolgálni Nyíregyháza eddigi legnagyobb – az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával megvalósuló – szennyvízelvezetési és szennyvíztisztításai beruházásáról. Elsődleges célunk az érintett lakosság folyamatos és pontos tájékoztatása, továbbá minden olyan – az előttünk álló munkálatokra vonatkozó – információ eljuttatása az érdeklődőkhöz, amely segít elkerülhetővé, megelőzhetővé, vagy mérsékelhetővé tenni az építkezés során várható kellemetlenségeket.

Ez a hatalmas volumenű építkezés mintegy 20.000 városlakó életminőségét hivatott jobbá tenni, 96%-os csatornázottságot garantálva. A fejlesztés eredményeképpen jelentősen csökkenthető Nyíregyháza város és agglomerációjának talajvíz szennyezettsége, s mindez környezetvédelmi szempontból is komoly előrelépést jelent a térség számára. A megnövekedett, ellenőrzés alá vont szennyvízmennyiség kezelése egyidejűleg további kapacitásbővítést is szükségessé tesz a közeljövőben. Fejlesztésre kerül a II. számú szennyvíztisztító telep, az újonnan létesülő és már meglévő szennyvízátemelőknek köszönhetően pedig csökkenthetővé válik az érintett területeken fellépő kellemetlen szaghatás. Új komposztálótelep üzembe helyezésével gondoskodnak majd az összegyűjtött szennyvíziszap fogadásáról, komposztálásáról. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata ügyelt arra is, hogy a jelentős Európai Uniós támogatás mellett a város és az érintett lakosság hozzájárulásával a beruházás maradéktalanul finanszírozható legyen. A beruházás részleteiről és számszerű adatairól bővebben itt olvashatnak.

A zöld szám szolgáltatás a kivitelezési munkák befejeztével megszűnt. További tájékoztatást a Társulattól kaphatnak.

Az élőre kötések menetét részletesen IDE KATTINTVA tudhatja meg.

A ráköthető ingatlanok listáját innen is elérhetővé tesszük. A részletekért KATTINTSON IDE. További segítség a rákötésekhez: a bal oldalon elkészített bekötési kereső a helyrajzi szám, vagy a tulajdonos neve vagy az ingatlan címe alapján képes megmutatni, hogy ingatlanja készen áll-e az élőre kötésre.

A rákötési lehetőségek és valóságos rákötések állását közöljük a táblázatban, valamint részleteiben: KATTINTÁS.

üzembe helyezhető bekötések (db) érdekeltségi hozzájárulást megfizetők  (db) társulat által engedélyezett bekötési bejelentők (db) üzemeltető által átvett bekötések (db)
összesen 7806 db 5689 db 3827 db

3830 db
Bekötés bejelentő AAAAA Közműfejlesztési támogatás igénylése


HÍREK

 
Kellemes Ünnepeket!
2015. december 21. hétfő, 14:35

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt Kívánunk a Szennyvízprogram nevében!

 
Küldöttgyűlés
2015. október 20. kedd, 20:09

A Vízgazdálkodási Társulatnál tartott 2015. október 5-i küldöttgyűlés jegyzőkönyvét olvashatják ide kattintva.

 
Téli szünet a Társulatnál
2015. december 21. hétfő, 14:33

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy december 23-ától január 3-ig a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat ügyfélfogadása szünetel. Megértésüket köszönjük!

 
Elérhetőség
2015. szeptember 13. vasárnap, 13:31

A zöld szám szolgáltatást a pályázati előírásoknak megfelelően a kivitelezési munkák befejezéséig kellett fenntartani. Így az már nem elérhető. További tájékoztatásért vagy a Társulatot, vagy a Nyírségvíz ZRt-t keressék.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 37
 

Szennyvízszállítási díjkedvezmény

Keresés

Látogatók száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:2371
mod_vvisit_counterEzen a héten4921
mod_vvisit_counterÖsszesen:2182169

Online: 111
2019-09-17 21:38