Bekötés kereső

 

Önök szerint…

Jó döntésnek tartja-e, hogy a város szennyvízszállítási díjkedvezményben részesíti a víziközmű társulat szennyvízcsatornára váró kedvezményezett tagjait?


Kihirdetésre került a szennyvíztisztító és komposztáló telep építési munkáinak nyertese
2009. július 07. kedd, 06:36
Csabai Lászlóné Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármester asszonya, valamint Mikó Dániel a Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási nagyberuházásának projektvezetője 2009. július 3-án rendkívüli sajtótájékoztató keretében jelentették be a FIDIC Sárga Könyves szerződési feltételek szerinti szennyvízprogramhoz tartozó szennyvíztisztító és komposztáló telep építési munkái közbeszerzési eljárásának nyerteseit. Polgármester asszony köszöntötte a sajtó megjelent képviselőit, s tájékoztatta a megjelenteket a kivitelezők kiválasztásának tényéről. „Hetente fogunk nyertest hirdetni, ígértem korábban, s máris az első nagyon fontos döntés bejelentéséhez érkeztünk”. Mindez ugyan még nem jelent azonnali munkakezdést, de jelzi, hogy immár a kivitelezés, a megvalósítás szakaszába léptünk, nyugtázta örömmel a város első számú vezetője.
Bővebben...
 
Lakossági fórum Kistelekiszőlőben
2009. július 02. csütörtök, 07:08

Kistelekiszőlőben lakossági fórum lesz
2009. július 07-én, 18 órától.

Helye: Koszorú utca 10. Általános iskola.
Vezeti: Márföldi István képviselő

Téma: 

1. Csapadék csatornázási tervek bemutatása (Major Zoltán)
2. Tájékoztató a szennyvíz csatornázási munkák előkészítéséről, a beruházás várható beindításáról (Mikó Dániel)
3. A beruházások területének ismertetése (Pató István)

 
Szennyvíz csatornahálózat - újabb lépéssel közelebb a kivitelezéshez
2009. május 28. csütörtök, 10:20
Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjában ismét újabb mérföldkőhöz érkeztünk. A kivitelezési munkákra vonatkozó közbeszerzési eljárás keretében 2009. május 28-án lejárt a csatornahálózat kiépítésére vonatkozó felhívás ajánlattételi határideje. Ugyanezen a napon, 10.00. órakor megtörtént az ajánlati dokumentációk bontása. Az eljárásban közzétett dokumentációt összesen kilencen vásárolták meg, ebből hat pályázat érkezett be határidőre. A beruházás ezen elemére az eljárás az EU Piros Könyves szabályai szerint zajlik.
Bővebben...
 
Nyíregyháza nagyprojektje célegyenesben
2009. június 18. csütörtök, 05:25
Megvan az utolsó, brüsszeli pecsét is
Mintegy tizennyolc és félezer nyíregyházi és a város agglomerációjához tartozó lakos várja már, hogy elkezdődjenek az érintettek életminőségének jelentős javulását eredményező szennyvíztisztítási és szennyvízelvezetési beruházás munkálatai. Mikó Dániel, projektvezető arról számolt be a sajtónak, hogy végre az utolsó „i”-re is felkerült a pont.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

37. oldal / 37
 

Szennyvízszállítási díjkedvezmény

Keresés

Látogatók száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:2371
mod_vvisit_counterEzen a héten4921
mod_vvisit_counterÖsszesen:2182169

Online: 114
2019-09-17 21:37