Bekötés kereső

 

Területelőkészítés
Élőre kötések - utcanévsor

Az alábbiakban tájékozódhatnak az érintettek a csatornára kötés folyamatáról és üteméről. A szükséges iratok beszerezhetőek a honlapon is IDE KATTINTVA. Megtekinthető az ÜTEMEZÉS menüben a TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉS almenüben. Részletes utca- és lakónévsor ide kattintva: LOT1, LOT2.
Letölthető tájékoztató: IDE KATTINTVA.

 
A terület előkészítés 45 %-a kész Kistelekiszőlőben
2009. augusztus 10. hétfő, 08:10
A Gálya utcán egy áthelyezés kivételével befejezték a munkát. Az Orosz József tulajdonát képező ingatlan kerítését a falazott kerítésbe épített gáznyomás-csökkentő miatt nem tudják áthelyezni. A Mohács és a Tégla utcai áthelyezések a vállalásnak megfelelően elkészültek. A vállaláson felül egy-egy régi kerítés lábazati bontása is megtörtént pótmunkában. Jelenleg a Moha és Meggyfa utcán folynak kivitelezési munkák. A vállalás egészét 100%-nak tekintve eddig 45 %-ot sikerült teljesíteni.
 
Terület előkészítés Kistelekiszőlőben
2009. július 21. kedd, 17:19
A „Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programja” csatornázási munkálatainak kezdetét, a csatornahálózat fektetésének közeledtét jelzi, hogy Kistelekiszőlőben megindultak a terület előkészítési munkák a csatornaépítéssel közvetlenül nem érintett ingatlanokon. A Közműgenerál Kft. 2009. július 16-án a Gálya-Lejtő utca sarkán hozzákezdett az önkormányzati kötelezettség vállalások teljesítéséhez, s elsőként a Gálya utcában – majd természetesen sorban a következőkben is - felkeresnek minden olyan ingatlantulajdonost, akinek szerződése van a nyíregyházi önkormányzattal.
Bővebben...