Bekötés kereső

 

Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programja a Kohéziós Alap támogatásával
Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjának honlapján!

Portálunk segítségével minden kedves látogatónk részére szeretnénk naprakész információval szolgálni Nyíregyháza eddigi legnagyobb – az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával megvalósuló – szennyvízelvezetési és szennyvíztisztításai beruházásáról. Elsődleges célunk az érintett lakosság folyamatos és pontos tájékoztatása, továbbá minden olyan – az előttünk álló munkálatokra vonatkozó – információ eljuttatása az érdeklődőkhöz, amely segít elkerülhetővé, megelőzhetővé, vagy mérsékelhetővé tenni az építkezés során várható kellemetlenségeket.

Ez a hatalmas volumenű építkezés mintegy 20.000 városlakó életminőségét hivatott jobbá tenni, 96%-os csatornázottságot garantálva. A fejlesztés eredményeképpen jelentősen csökkenthető Nyíregyháza város és agglomerációjának talajvíz szennyezettsége, s mindez környezetvédelmi szempontból is komoly előrelépést jelent a térség számára. A megnövekedett, ellenőrzés alá vont szennyvízmennyiség kezelése egyidejűleg további kapacitásbővítést is szükségessé tesz a közeljövőben. Fejlesztésre kerül a II. számú szennyvíztisztító telep, az újonnan létesülő és már meglévő szennyvízátemelőknek köszönhetően pedig csökkenthetővé válik az érintett területeken fellépő kellemetlen szaghatás. Új komposztálótelep üzembe helyezésével gondoskodnak majd az összegyűjtött szennyvíziszap fogadásáról, komposztálásáról. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata ügyelt arra is, hogy a jelentős Európai Uniós támogatás mellett a város és az érintett lakosság hozzájárulásával a beruházás maradéktalanul finanszírozható legyen. A beruházás részleteiről és számszerű adatairól bővebben itt olvashatnak.

A zöld szám szolgáltatás a kivitelezési munkák befejeztével megszűnt. További tájékoztatást a Társulattól kaphatnak.

Az élőre kötések menetét részletesen IDE KATTINTVA tudhatja meg.

A ráköthető ingatlanok listáját innen is elérhetővé tesszük. A részletekért KATTINTSON IDE. További segítség a rákötésekhez: a bal oldalon elkészített bekötési kereső a helyrajzi szám, vagy a tulajdonos neve vagy az ingatlan címe alapján képes megmutatni, hogy ingatlanja készen áll-e az élőre kötésre.

A rákötési lehetőségek és valóságos rákötések állását közöljük a táblázatban, valamint részleteiben: KATTINTÁS.

üzembe helyezhető bekötések (db) érdekeltségi hozzájárulást megfizetők  (db) társulat által engedélyezett bekötési bejelentők (db) üzemeltető által átvett bekötések (db)
összesen 7806 db 5689 db 3827 db

3830 db
Bekötés bejelentő AAAAA Közműfejlesztési támogatás igénylése


HÍREK

 
Élőre kötések - utcanévsor

Az alábbiakban tájékozódhatnak az érintettek a csatornára kötés folyamatáról és üteméről. A szükséges iratok beszerezhetőek a honlapon is IDE KATTINTVA. Megtekinthető az ÜTEMEZÉS menüben a TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉS almenüben. Részletes utca- és lakónévsor ide kattintva: LOT1, LOT2.
Letölthető tájékoztató: IDE KATTINTVA.

 
A moratórium haladékának lejárta az élőre kötéseknél

A téli időszakra adott moratórium a Szennyvízprogramban résztvevők számára biztosított egy haladékot, ami a téli időszakban az élőre kötést nem tette kötelezővé. Ez az időszak április 14-ével végleg lejárt! A részletekről IDE KATTINTVA tájékozódhatnak az érintettek.

 
Telefonos ügyfélszolgálati idő változás

Az ingyenesen hívható zöld szám a keddi nap helyett csütörtökön lesz elérhető. Megértésüket köszönjük!

 
Küldöttgyűlés

A Vízgazdálkodási Társulatnál tartott 2015. október 5-i küldöttgyűlés jegyzőkönyvét olvashatják ide kattintva.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 37