Bekötés kereső

 

Azt szeretném én megtudni, hogy a szerződéskötés aláírása megtörtént -e a kivitelezővel és van -e már valami előzetes ütemterv? A Lombkorona közben építkezünk és szeretnénk tudni, hogy idén van-e kilátás arra, hogy a csatorna elkészül?
Korábbi anyagainkból kiderül, hogy a város a szennyvízcsatorna hálózat kiépítésére vonatkozó pályázat kapcsán nyertest hirdetett, s a szerződés ünnepélyes aláírására a tervek szerint 2009. július 27-én került volna sor. Az ajánlattevőknek a kihirdetés napjától számítva – a közbeszerzési törvény alapján – 8 nap állt rendelkezésükre ahhoz, hogy jogorvoslattal éljenek a döntéssel szemben. S mivel az ajánlattevők éltek is törvény adta jogukkal, a szerződéskötésre egyelőre nem került sor. Ehhez kapcsolódik kérdésének második felére vonatkozó válaszunk is. Előzetes ütemtervekről ugyanis majd csak akkor tudunk tájékoztatást adni az érintetteknek, ha a szerződések aláírása megtörténik, s a kivitelezők átadják a munkavégzés várható menetének a beosztását. Egyelőre tehát a Lombkorona köz csatornázására vonatkozóan se tudunk konkrét tájékoztatást adni, mivel sem túlzott reményeket, sem indokolatlan lemondást nem akarunk ébreszteni Önben.
Legközelebb hivatalos tájékoztatásra várhatóan 2009. augusztus 6-án kerül sor a témával kapcsolatban. Kérjük, maradjon rendszeres látogatója portálunknak, s hamarosan választ kaphat kérdéseire.