Bekötés kereső

 

Önök szerint…

Jó döntésnek tartja-e, hogy a város szennyvízszállítási díjkedvezményben részesíti a víziközmű társulat szennyvízcsatornára váró kedvezményezett tagjait?


Belépés a Víziközmű Társulatba
2010. május 28. péntek, 16:42

A Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulatba történő belépés és LTP szerződéskötés feltételeiről új tájékoztatót helyeztünk el honlapunk „Érdekeltségi hozzájárulás” aloldalán. Közleményünk elsősorban azoknak szól, akik még nem tagjai a Víziközmű Társulatnak. A tájékoztatóban a fizetés módozatairól, s a belépéshez szükséges iratokról is találnak információt.

Bővebben >>

 
Kompenzációs rendszert terjesztenek elő
2010. május 28. péntek, 16:40

Mikó Dániel egy olyan kompenzációs rendszert terjesztett a város vezetése és a frakciók elé – tekintettel arra, hogy a kivitelezéshez közgyűlési jóváhagyás szükséges -, amely alkalmas lehet a csatornahálózati munkák késlekedése miatti problémák egy részének kezelésére. A javaslat lényege, hogy azok a társulati tagok, akik lakás-takarékpénztári szerződéssel rendelkeznek, s a részleteket rendszeresen fizetik, ill. készpénzben történő részletfizetés esetén a részletfizetési megállapodásban foglaltaknak eleget tesznek, a szippantásért ugyanannyit fizessenek, mintha csatornaszolgáltatásban részesülnének.

Bővebben >>

 
Sajnos ismét értékes napok vesznek el
2010. április 26. hétfő, 08:28

Tárgyalás megtartása mellett döntött a Közbeszerzési Döntőbizottság, semmissé téve mindazoknak a reményét, akik esetleg a jogorvoslati kérelem leggyorsabb, tárgyalás nélküli elutasításában, s így végre a mielőbbi szerződéskötésben bíztak. A „Nyíregyháza és Térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programja - csatornahálózati munkák a FIDIC Piros Könyve szerint” tárgyú közbeszerzés immár bizonyosan a jogorvoslati eljárás megindításától számítva harminc napra parkoló pályán marad, amiből indokolt esetben könnyen negyven nap is lehet. A tender első három részének tekintetében a nyilvános tárgyalást 2010. április 26-ra tűzte ki a speciális jogállású szervezet.

 
Új közbeszerzési eljárás veszi kezdetét
2010. május 20. csütörtök, 13:39

A Közbeszerzések Tanácsa nevében eljáró Közbeszerzési Döntőbizottság a „Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Programja – Csatornahálózati munkák a FIDIC Piros Könyve szerint” tárgyú közbeszerzési eljárás 1. 2. 3. része ellen benyújtott jogorvoslati kérelemnek részben helyt adott, és ismét megsemmisítette az ajánlatkérő 1-3. részekre vonatkozó lezáró döntését. Mivel a határozat szövege egyértelművé teszi, hogy a közbeszerzési biztosok értelmezésében valamennyi ajánlat érvénytelennek számít, versenyben lévő ajánlattevő hiányában az ajánlatkérőnek új közbeszerzési eljárást kell kezdeményeznie.  A határozat egyes részeit honlapunkon is elérhetővé tettük olvasóink számára, de aki a 74 oldalas kiadványt teljes terjedelmében tanulmányozni szeretné, rákereshet a www.kozbeszerzes.hu weboldalon.

 
Ez sem enged, az sem hagyja: jogorvoslat sokadszor
2010. április 14. szerda, 14:07

Megtiltotta a városnak a szerződéskötést a Közbeszerzési Döntőbizottság, s ezzel együtt azt is az ajánlatkérő tudomására hozta, hogy újabb jogorvoslati kérelemmel éltek a csatornahálózati munkákra vonatkozó legutóbbi döntéssel szemben. Az SKS Nyíregyházáért Konzorcium panaszának elbírálására – az ismert módon – újból tizenöt nap áll rendelkezésre, amely a panasz elutasításával, vagy tárgyalás kezdeményezésével is végződhet. Az első esetben az ajánlatkérő szerződést köthet, a második esetben a jogi procedúra folytatódik tovább, s újabb harminc, vagy indokolt esetben negyven napot vesz el a projekt, és a csatornára várók idejéből.

 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

31. oldal / 37
 

Szennyvízszállítási díjkedvezmény

Keresés

Látogatók száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:2369
mod_vvisit_counterEzen a héten4919
mod_vvisit_counterÖsszesen:2182167

Online: 113
2019-09-17 21:36