Bekötés kereső

 

Önök szerint…

Jó döntésnek tartja-e, hogy a város szennyvízszállítási díjkedvezményben részesíti a víziközmű társulat szennyvízcsatornára váró kedvezményezett tagjait?


Közös aggodalom, közös cél
2010. február 11. csütörtök, 10:00
Beszedik előre” címmel nemrég egy olvasói levélben a Szüret utca lakóinak csalódottságáról olvashattunk a Kelet-Magyarország hasábjain. A cikk írója nehezményezi, hogy a szennyvízberuházásra várók már évek óta fizetik az érdekeltségi hozzájárulást, és jó ideje hiába várnak a beruházás megkezdésére.
Bővebben...
 
Kihelyezésre kerültek az Eu-s és az információs táblák
2010. február 04. csütörtök, 09:48

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv kommunikációs előírásainak megfelelően kihelyezésre kerültek a „Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Program” részét képező FIDIC Sárga Könyves tender európai uniós hirdetőtáblái és információs táblái.

Bővebben...
 
Új döntés a városlakók érdekében
2010. január 21. csütörtök, 12:50
Nagy sajtóérdeklődés közepette zajlott le az a polgármesteri sajtótájékoztató 2009. január 20-án a FIDIC Piros Könyve szerinti csatornahálózati munkákkal kapcsolatban, amely a kevéssel korábban kihirdetett pályázati eredményeket ismertette, s amelyet a szennyvízberuházásban érintett városlakók már olyannyira vártak. Csabai Lászlóné, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere elöljáróban maga is kínosnak nevezte a sajnos hosszadalmasan elhúzódó közbeszerzési eljárást, amelynek újabb, s remélhetően megoldást hozó állomásához érkeztünk. „Kényszerpályára kerültünk – mondta -, s most már le kell zárnunk az ügyet.”
Bővebben...
 
Még mindig nem látszik az „alagút” vége
2010. február 02. kedd, 11:10
Ismételten nem kerülhetett sor 2010. január 28-án ünnepélyes szerződéskötésre a FIDIC Piros Könyves szerződési feltételek szerinti csatornahálózati munkák nyerteseivel. Már mindenki azt hitte, hogy az új nyertes – az SKS Nyíregyháza Konzorcium - megnevezése után végre elkezdődhet a munkavégzés, de az ajánlattevő felek közel fél éve fennálló huzavonája sajnos folytatódik tovább.
Bővebben...
 
Egy jó hír a Víziközmű Társulat háza táján
2010. január 06. szerda, 15:11
A szennyvízprogram projektinformációit figyelemmel kísérők már jól tudják, hogy a beruházás finanszírozásában jelentős tételt képvisel az a lakossági önerő, amely forrás biztosítására, ill. gyűjtésére alakult meg a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat. Ám amíg ez az önerő teljes egészében rendelkezésre nem áll, a projekt finanszírozását - a lakossági megtakarítás arányának megfelelően - addig is biztosítani kell, s ez csakis hitelfelvétellel oldható meg. Jó hír viszont, hogy 2009 decemberében a Víziközmű Társulatnak sikerült rendkívül kedvező feltételekkel hitelszerződést kötnie, amelynek értelmében a hitelkamat 3 havi kamatperiódusra számítva 3 havi BUBOR + 1,30 %.

 

 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

33. oldal / 37
 

Szennyvízszállítási díjkedvezmény

Keresés

Látogatók száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:2362
mod_vvisit_counterEzen a héten4912
mod_vvisit_counterÖsszesen:2182160

Online: 114
2019-09-17 21:32