Bekötés kereső

 

Önök szerint…

Jó döntésnek tartja-e, hogy a város szennyvízszállítási díjkedvezményben részesíti a víziközmű társulat szennyvízcsatornára váró kedvezményezett tagjait?


Tovább folytatódik a versengés a megbízásért
2010. január 06. szerda, 15:08
Kommunikációs szakemberek rémálma az a patthelyzet, amely pillanatnyilag is jellemzi a FIDIC Piros Könyve szerinti csatornahálózati munkák pályázati végeredménye körül zajló jogorvoslati állóháborút, mivel a szerződéskötést lehetővé tevő döntés, amelyet 2009. december közepére vártunk, s amelyről a közvéleményt tájékoztatni kívántuk sajnos nem született meg. A Közbeszerzési Döntőbizottság – december 18-án meghozott határozatával - azt a korábban már fennálló helyzetet hagyta érvényben, amelynek megfelelően az ajánlattevők közötti megmérettetés még mindig nem tekinthető lezártnak, vagyis a versengés gyakorlatilag tovább folytatódik a megbízás megszerzéséért. A Bíráló Bizottság a Döntőbizottság által kialakított vélemény figyelembe vételével még a héten, ill. legkésőbb a jövő hét elején felülvizsgálatot végez, és újabb érdemi javaslatot tesz, hiszen a határidők tartása érdekében az eljárásnak január 20-ig le kell zárulnia.

 

 
Kezdődik a munkavégzés a felújításra váró szennyvíztelepen
2009. december 03. csütörtök, 16:50
Megkezdődik a munkaterület előkészítés a felújításra váró II. számú szennyvíztisztító telepen. Bizonyára sokan várják már, hogy a Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Nagyprojektjének kivitelezése a munkavégzések megkezdésének szakaszába forduljon.
Bővebben...
 
Még mindig nem köthető szerződés
2009. november 06. péntek, 08:06
A közbeszerzési jogvita megindítására nyitva álló nyolc napos határidő leteltével két vesztes pályázó ismét jogorvoslati kérelmet nyújtott be a FIDIC Piros Könyves szerződési feltételek szerinti szennyvízprogram pályázati végeredményével szemben. A Közbeszerzési Döntőbizottság a jogorvoslattal érintett közbeszerzési eljárás ajánlatkérőjének megtiltotta a szerződéskötést. Az A-Híd Építő Zrt. a program 1-2-3. részére vonatkozó döntéseket támadta meg, míg az SKS Nyíregyháza Konzorcium – az első három mellett – a 4. rész eredményét is vitathatónak ítélte. Némi kedvező fejlemény az ügyben, hogy a kijelölt döntőbiztos ezúttal gyorsított eljárással a tárgyalás időpontját 2009. november 12-re, csütörtökre tűzte ki.

 

 
Pillanatnyilag is folynak az egyeztetések
2009. december 04. péntek, 07:01
Továbbra sem zárult le az a közbeszerzési vita, amely a FIDIC Piros Könyve szerinti csatornahálózati munkák pályázati végeredménye körül zajlik már egy ideje. Nem csoda, ha a városlakók némiképp türelmetlenül várják a jogi eljárás befejezését. Korábban tájékoztattuk a közvéleményt arról, hogy az előző jogvita kapcsán az ajánlatkérő az ajánlatok újbóli elbírálását kezdeményezte, de ennek lefolytatása után a Bíráló Bizottság javaslata alapján felelős döntést csak a korábbi végeredményt megerősítve tudott hozni. Mindez újabb jogorvoslati eljárást eredményezett.
Bővebben...
 
Új döntés, változatlan végeredménnyel
2009. október 28. szerda, 06:03
Nemrégiben hírt adtunk róla, hogy a FIDIC Piros Könyve szerinti csatornahálózati munkákkal összefüggésben lefolytatott jogorvoslati eljárás végeredménye miatt az ajánlatkérő az ajánlatok újbóli elbírálása mellett döntött. Ennek megfelelően 2009. október 26-án a Bíráló Bizottság ismételten megtette javaslatát, amelynek értelmében a tenderfelhívás öt részterületéből az egyes, a kettes, és a hármas részekre másodszor is a „Nyíregyházáért 2009” Konzorciumot nevezte meg nyertesként. A konzorcium tagjai: KE-VÍZ 21 Zrt., Zemplénkő Kft., és a KÖZGÉP Zrt. A tender ötödik részére (a meglévő és új átemelők szaghatás kezelése) vonatkozó döntést – mint tudjuk – senki nem vétózta meg, így annak végeredménye változatlan. A negyedik rész tekintetében az eljárás sajnos újból eredménytelenül zárult, mivel még az összességében legelőnyösebb ajánlatot benyújtó pályázótól sem érkezett olyan megfelelő új ajánlat, amely arányban lett volna az ajánlatkérő rendelkezésére álló anyagi fedezet értékével.

A vesztes pályázóknak 2009. november 3-ig van lehetőségük jogorvoslattal élni a döntéssel szemben. Amennyiben erre nem kerül sor, a megjelölt napon sor kerülhet a hivatalos szerződéskötésre. 2009. október 28-án este Mikó Dániel nyilatkozik a fejleményekről a Nyíregyházi Televízió műsorában.

 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

34. oldal / 37
 

Szennyvízszállítási díjkedvezmény

Keresés

Látogatók száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:2364
mod_vvisit_counterEzen a héten4914
mod_vvisit_counterÖsszesen:2182162

Online: 115
2019-09-17 21:33