Bekötés kereső

 

Önök szerint…

Jó döntésnek tartja-e, hogy a város szennyvízszállítási díjkedvezményben részesíti a víziközmű társulat szennyvízcsatornára váró kedvezményezett tagjait?


Hamarosan lezárul az átadás-átvételi eljárás
2009. október 28. szerda, 06:05
A mérnöki, műszaki felügyeleti, tájékoztatási és PR feladatok ellátásával megbízott EUROUT – Óbuda Konzorcium a Megbízó Nyíregyháza Megyei Jogú Város hozzájárulásával 2009. október 21-én, szerdán, 13 órától megtartotta a II. számú szennyvíztisztító-telep fejlesztésére és az új központi komposztáló telep tervezésére és építésére vonatkozó munkaterület átadás-átvételi eljárását. A jegyzőkönyvek megnyitását követő munkaterület bejáráson a beruházás által érintett felek vettek részt, a megjelenésben akadályoztatott nyilatkozattételre jogosultak pedig nyolc napon belül tehetnek észrevételt a tárgyi eljárással kapcsolatban. Amennyiben erre a nyolc nap leteltével nem kerül sor, vagyis az eljárás ellen senki nem emel kifogást, a munkaterület átadásra kerül, s a jegyzőkönyveket lezárják.
 
Zöld jelzés a „Sárgának”, némi hosszabbítás a „Pirosnak”
2009. október 02. péntek, 15:43
Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság a FIDIC Piros Könyve szerinti csatornahálózati munkák közbeszerzési eljárásában benyújtott jogorvoslati kérelmeknek helyt adott és megsemmisítette az ajánlatkérő lezáró döntését. Emiatt az ajánlatkérő az ajánlatok bírálatának folytatása mellett döntött. A Bíráló Bizottság legközelebbi ülését a következő hétre tervezi, ahol várhatóan az új döntési javaslat meg is születhet.
A FIDIC Sárga könyve szerinti vállalkozási szerződéseket viszont a KvVM Fejlesztési Igazgatóság már ellenjegyezte. A II. sz. szennyvíztisztító telep korszerűsítésére, ill. az új komposztáló telep építésére vonatkozóan a város immár érvényes szerződéssel rendelkezik, így ezen létesítmények esetében a munkavégzés is napokon belül megindulhat.
 
Nem volt helytálló a panasz
2009. szeptember 02. szerda, 19:47

Nemrég beszámoltunk róla, hogy mind a FIDIC Sárga Könyves, mind pedig a Piros Könyves szerződési feltételek szerinti szennyvízprogram pályázati végeredményével szemben jogorvoslati kérelmet nyújtottak be a vesztes pályázók.

Időközben a Sárga Könyves tenderre vonatkozó jogorvoslati eljárás lezárult, s annak végeredménye a Bíráló Bizottság - immár mindenki által ismert - döntését hagyta érvényben. A Közbeszerzési Döntőbizottság a tárgyalás lefolytatását, valamint a kifogásokra adott írásbeli válaszok áttanulmányozását követően tehát a NYÍR-TÉR Konzorcium panaszát elutasította, a jogorvoslati eljárást a tender mindkét (a II. sz. szennyvíztisztító telep korszerűsítése és új komposztáló telep építése) elemére vonatkozóan megszüntette.

 
Várjuk a döntőbizottság határozatát
2009. szeptember 17. csütörtök, 16:21
Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság - a FIDIC Piros Könyve szerinti csatornahálózati munkák pályázati végeredményét megtámadó, jogorvoslati kérelmekkel kapcsolatos - döntését, az erről szóló írásos dokumentumot még mindig nem kaptuk meg. Kérjük az érdeklődők türelmét! Amint a bizottság döntését megismerjük, rendkívüli sajtótájékoztatót hívünk össze, s azonnal informáljuk a lakosságot a végeredményről.
 
Jól halad a terület előkészítés
2009. szeptember 02. szerda, 19:56

Ezen a héten a terület előkészítők a Korong utcában kezdték meg a munkát, amit várhatóan a hét végére be is fognak fejezni. Kérjük a Kocsis utcában szerződött ingatlantulajdonosokat, hogy fogadják a dolgozókat, segítsék a munkavégzés előrehaladását. A megkötött szerződések figyelembevételével várhatóan még hat utcában kell teljesíteni a város által vállalt kötelezettségeket, nem számítva ide az ezután szerződők igényeit.

Természetesen a továbbiakban is igyekszünk naprakész információval szolgálni arról, hogy éppen hol jelentkeznek majd a kivitelezők munkafelvételre. Egyelőre annyit máris biztosan tudni lehet, hogy a dolgozók a rövidebb utcákat keresik fel hamarabb, s a Szüret utcát hagyják a legvégére.

 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

35. oldal / 37
 

Szennyvízszállítási díjkedvezmény

Keresés

Látogatók száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:2367
mod_vvisit_counterEzen a héten4917
mod_vvisit_counterÖsszesen:2182165

Online: 114
2019-09-17 21:35