Bekötés kereső

 

Önök szerint…

Jó döntésnek tartja-e, hogy a város szennyvízszállítási díjkedvezményben részesíti a víziközmű társulat szennyvízcsatornára váró kedvezményezett tagjait?


A terület előkészítés 45 %-a kész Kistelekiszőlőben
2009. augusztus 10. hétfő, 08:10
A Gálya utcán egy áthelyezés kivételével befejezték a munkát. Az Orosz József tulajdonát képező ingatlan kerítését a falazott kerítésbe épített gáznyomás-csökkentő miatt nem tudják áthelyezni. A Mohács és a Tégla utcai áthelyezések a vállalásnak megfelelően elkészültek. A vállaláson felül egy-egy régi kerítés lábazati bontása is megtörtént pótmunkában. Jelenleg a Moha és Meggyfa utcán folynak kivitelezési munkák. A vállalás egészét 100%-nak tekintve eddig 45 %-ot sikerült teljesíteni.
 
Jogorvoslati eljárások miatt késik a munkakezdés
2009. augusztus 10. hétfő, 07:38
2008. augusztus 6-án a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat Intéző Bizottsági ülést tartott. Az egyeztetésen a szennyvízberuházás kivitelezőjének kiválasztása érdekében folytatott közbeszerzési eljárások állásáról, a beruházás várható ütemezéséről, és a Kistelekiszőlőben folytatott terület előkészítésről, a további területek előkészítésének érdekében teendő intézkedésekről hangzott el tájékoztató.
Bővebben...
 
Kihirdetésre kerültek a FIDIC Piros Könyves tender nyertes pályázói
2009. július 21. kedd, 17:10
Csabai Lászlóné Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármester asszonya, valamint Mikó Dániel a Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási nagyberuházásának projektvezetője újabb rendkívüli sajtótájékoztató keretében jelentették be a FIDIC Piros Könyves szerződési feltételek szerinti szennyvízprogram - szennyvízcsatorna hálózat építési munkáira vonatkozó - közbeszerzési eljárásának nyerteseit. Polgármester asszony köszöntve a megjelenteket azzal kezdte mondandóját, hogy azon a napon hirdetnek eredmény, amikor a közbeszerzési törvény szerint ez kötelezettsége a városnak, vagyis 2009. július 17-én.
Bővebben...
 
Terület előkészítés Kistelekiszőlőben
2009. július 21. kedd, 17:19
A „Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programja” csatornázási munkálatainak kezdetét, a csatornahálózat fektetésének közeledtét jelzi, hogy Kistelekiszőlőben megindultak a terület előkészítési munkák a csatornaépítéssel közvetlenül nem érintett ingatlanokon. A Közműgenerál Kft. 2009. július 16-án a Gálya-Lejtő utca sarkán hozzákezdett az önkormányzati kötelezettség vállalások teljesítéséhez, s elsőként a Gálya utcában – majd természetesen sorban a következőkben is - felkeresnek minden olyan ingatlantulajdonost, akinek szerződése van a nyíregyházi önkormányzattal.
Bővebben...
 
Lakossági fórum Kistelekiszőlőben
2009. július 10. péntek, 09:41
Nagy volt az érdeklődés a Kistelekiszőlőben megrendezett lakossági fórum iránt 2009. július 7-én, amelyet a Koszorú utcai általános iskola tornatermében tartottak, hely hiányában ugyanis többen kiszorultak a teremből az épület elé. A Márföldi István képviselő vezette rendezvényen a városrész csapadékvíz és szennyvíz csatornázási munkálatairól tájékoztatták a lakosságot, s a környéken élőket láthatóan mindkét beruházás alakulása rendkívüli módon érdekelte. Elöljáróban Major Zoltán mérnök mutatta be az elkészült csapadékcsatornázási terveket, majd második napirendi pontként Mikó Dániel projektvezető számolt be a szennyvíz csatornázási munkák előkészítéséről.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

36. oldal / 37
 

Szennyvízszállítási díjkedvezmény

Keresés

Látogatók száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:2371
mod_vvisit_counterEzen a héten4921
mod_vvisit_counterÖsszesen:2182169

Online: 114
2019-09-17 21:37