Bekötés kereső

 

Szennyvíz csatornahálózat - újabb lépéssel közelebb a kivitelezéshez
2009. május 28. csütörtök, 10:20
Nyíregyháza és térsége szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjában ismét újabb mérföldkőhöz érkeztünk. A kivitelezési munkákra vonatkozó közbeszerzési eljárás keretében 2009. május 28-án lejárt a csatornahálózat kiépítésére vonatkozó felhívás ajánlattételi határideje. Ugyanezen a napon, 10.00. órakor megtörtént az ajánlati dokumentációk bontása. Az eljárásban közzétett dokumentációt összesen kilencen vásárolták meg, ebből hat pályázat érkezett be határidőre. A beruházás ezen elemére az eljárás az EU Piros Könyves szabályai szerint zajlik.
Amennyiben hiánypótlásra nem kerül sor, a döntéssel megbízott testület június 18-án eredményt hirdet. A kivitelezői szerződéskötés tervezett időpontja 2009. június 29., ami azt jelenti, hogy hosszú és gondos előkészítés után nyáron elindulhatnak a csatornahálózat kivitelezési munkái.

Pató István, a nyíregyházi polgármesteri hivatal városfejlesztési irodájának vezető helyettese további információkkal készséggel áll a sajtó képviselőinek rendelkezésére.