Bekötés kereső

 

Hírek, sajtóanyagok
Frissült a kedvezményezettek listája
2011. december 08. csütörtök, 12:47

2011.12.03-tól a kedvezményezetti lista bővült. A kibővített lista a honlapon megtekinthető és elérhető.

 
Közvélemény kutatás
2011. december 06. kedd, 10:49

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a közeljövőben közvélemény kutatással keresik meg az új szennyvíztisztító építkezésével és a csatornázás kibővítésével kapcsolatban. Kérdezőbiztosaink néhány perces szívességet kérnek a megkérdezett érintettektől. Köszönjük a segítségüket!

 
Ügyfélszolgálat
2011. november 14. hétfő, 12:41

Értesítjük ügyfeleinket, hogy 2011. november 17.-én (csütörtök) szabadság miatt a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulatnál (Universum Üzletház, Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 2-4. 2. emelet 216-os szoba) nem lesz ügyfélfogadás. Megértésüket köszönjük.

 
Változott a kedvezményezettek listája!
2011. november 14. hétfő, 12:39

2011.11.11-től a kedvezményezetti listáról 90 ingatlan adata lekerült. Ennek oka, hogy az OTP megküldte a negyedéves adatszolgáltatást, s ez alapján a hátralékkal rendelkező tagokat  - a közgyűlési határozat szerint - nem illeti meg a kedvezményes szennyvízszállítási díj igénybe vétele.

 
Változott a kedvezményezettek listája!
2011. augusztus 02. kedd, 13:33

Az OTP LTP megküldte a 2011 június 30.-i állapotnak megfelelő hátralékos listát. Ebben több olyan ingatlantulajdonos van, aki eddig szerepelt a kedvezményezetti listán, de mivel fizetési hátraléka keletkezett, - a városi közgyűlés határozata szerint - nekik nem jár kedvezményes szippantás. Az OTP LTP adatszolgáltatás alapján 2011. augusztus 5.-től érvényes kedvezményezetti listáról sajnálatunkra 118 ingatlan adata került le, hátralék miatt.

Bővebben...
 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2011. június 06. hétfő, 05:43

A kedvezményezettek listájának aktuális, 2011. június 2-ig frissített változatát megtalálhatják honlapunkon. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően ellenőrizzék le meglévő adataikat, s tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2011. május 02. hétfő, 10:02

A kedvezményezettek listájának aktuális, 2011. április  29-ig frissített változatát megtalálhatják honlapunkon. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően ellenőrizzék le meglévő adataikat, s tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2011. április 04. hétfő, 13:49

A kedvezményezettek listájának aktuális, 2011. április  1-ig frissített változatát megtalálhatják honlapunkon. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően ellenőrizzék le meglévő adataikat, s tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2011. március 07. hétfő, 05:45

A kedvezményezettek listájának aktuális, 2011. március 4-ig frissített változatát megtalálhatják honlapunkon. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően ellenőrizzék le meglévő adataikat, s tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2011. február 02. szerda, 11:26

A kedvezményezettek listájának aktuális, 2011. február 1-ig frissített változatát megtalálhatják honlapunkon. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően ellenőrizzék le meglévő adataikat, s tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2011. január 07. péntek, 09:34

A kedvezményezettek listájának aktuális, 2011. január 5-ig frissített változatát megtalálhatják honlapunkon. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően ellenőrizzék le meglévő adataikat, s tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Társulati iroda nyitvatartása
2010. december 16. csütörtök, 10:10

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat irodája (Nyíregyháza, Univerzum Üzletház, Vay Ádám körút 2-4. 2. emelet 216-os szoba) 2010. december 23-án és 29-én szabadság miatt zárva tart. Kérjük, hogy hivatalos ügyeik intézését a csökkentett év végi nyitva tartás figyelembevételével tervezzék! Megértésüket köszönjük.

 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2010. december 05. vasárnap, 15:34

A kedvezményezettek listájának aktuális, 2010. december 3-án frissített változatát megtalálhatják honlapunkon. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően ellenőrizzék le meglévő adataikat, s tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Tovább a város igazáért
2010. november 16. kedd, 14:47

2011. január 12-re tűzte ki a Fővárosi Ítélőtábla annak a fellebbezésnek az elbírálását, amelyet Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata nemrégiben nyújtott be. A Fővárosi Bíróság 2010. szeptember 28-i ítéletének azon rendelkezése ellen fordultak jogorvoslatért, amely fele részben elutasította korábbi keresetüket. Amennyiben a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon a város (mint elsőrendű felperes) keresetének teljes egészében helyt ad, úgy a 2010. március 29-én kihirdetett negyedik közbeszerzési eljárást lezáró döntés végeredménye lép életbe, s a szerződés az akkor megnevezett nyertessel rövid időn belül megköthető.

 
Módosított beadási határidő
2010. november 16. kedd, 14:46

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a város által kezdeményezett közigazgatási perrel párhuzamosan a csatornahálózati munkák I. ütemére vonatkozóan is új közbeszerzési eljárás indult. Tekintettel arra, hogy pernyertesként a városnak lehetősége nyílna a szerződéskötésre a korábban kihirdetett nyertes ajánlattevővel, indokoltnak látszott a folyamatban lévő új eljárással bevárni a jogerős ítéletet. Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza város polgármestere a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság javaslata alapján úgy döntött, hogy - megvárva a bírósági eljárás eredményét – módosítja a pályázati ajánlatok beadási határidejét. A csatornahálózati munkák I. üteméhez az összes megépítendő szennyvízcsatorna és a hozzájuk tartozó átemelők értendők, amelyek megvalósítására az új ajánlattevők immár 2010. november 10. helyett 2011. január 17-ig nyújthatják be ajánlatukat.

 
Egyhangú támogatást kapott a szennyvízprogram
2010. november 16. kedd, 14:44

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. november 11-én negyedik napirendi pontként tárgyalta a Nyíregyháza szennyvíztisztítási és szennyvízelvezetési programjáról szóló beszámolót, amelyet a Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottság, a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottság, valamint a Pénzügyi Bizottság véleményezett. Mindhárom bizottság egyhangúan elfogadásra javasolta a dokumentumot. A beszámoló felvázolta többek között a program megvalósításának új tenderstratégiáját, az előzményeket és a program jelenlegi helyzetét, bemutatta a megvalósítással összefüggő, lakosságot érintő intézkedéseket, valamint a beruházás részletes költségvetését.

Bővebben...
 
Frissült a kedvezményezettek listája!
2010. november 05. péntek, 10:51

Ismét frissítettük a kedvezményezettek listáját. Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kedvezményes szennyvízszállítási szolgáltatás megrendelését megelőzően tájékozódjanak a jogosultságról.

 
Ismét helyszínbejárás
2010. október 12. kedd, 11:17

Hétfőn illetve kedden délelőtt 10 órakor helyszínbejárásra várták azokat a vállalkozókat, akik a Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Programjának újból meghirdetett csatornahálózati munkáit, illetve a főgyűjtők rekonstrukciós munkáit szeretnék megpályázni. A gyülekező és konzultáció a Nyírségvíz Zrt. Tó utcai épületének erre kijelölt hivatalos helyiségében kapott helyett. A tendereztetés szabályainak megfelelően a felmerülő kérdéseket írásban is be kellett nyújtani, s ezekre a pályázók ugyanúgy írásban kapnak majd választ. Az eseményről fényképes beszámolót készítettünk, amelyet megtekinthetnek fotógalériánkban.
Területbejárás térképei: 1. ütem, 2. ütem

 
Indulhat az új komposztáló telep építése
2010. október 11. hétfő, 05:57

Jogerőre emelkedett a FIDIC Sárga Könyves tenderének részét képező új komposztáló telep építési engedélye, vagyis a beruházás most már a tényleges kivitelezés szakaszába fordul. A Sárga Könyves tendereztetés előírásainak megfelelően a kivitelezőnek nem csupán a létesítmények megépítéséről kell gondoskodnia, de az építési tervek elkészítése és engedélyeztetése is része a szerződésének. Az elmúlt időszakban ezeknek a kevésbé látványos feladatoknak az ellátása zajlott, s olyan engedélyhez nem kötött munkavégzés történt, mint amilyen például a terület előkészítése. Mivel a Nyírség Konzorcium már (2010. június 30-án) a jogerős vízjogi létesítési engedélyt is megkapta, így az építéshez szükséges engedélyek birtokában a megvalósításra váró létesítmények alapkőletételére is hamarosan sor kerül.

 
A város tovább viszi a pert
2010. október 11. hétfő, 05:56

Megfontolta a nyíregyházi önkormányzat saját jogi képviselőjének, Dr. Prekub János szakjogásznak az álláspontját a Közbeszerzési Döntőbizottság ellen benyújtott, a döntőbizottság D.239/16/2010. számú határozatának felülvizsgálatára irányuló jogorvoslattal kapcsolatosan, s a per másodfokon történő továbbvitele mellett döntött. A városvezetők bíznak abban, hogy a Fővárosi Ítélőtábla előtt a város igazának második fele is kivívható, vagyis a korábbi kereset második elemére vonatkozó Fővárosi Bírósági ítélet megváltoztatható. A jogi képviselő a fellebbezést és a soronkívüliségi kérelmet a fellebbezési határidő letelte előtt még a napokban benyújtotta.

 
A Fővárosi Bíróság ítélete
2010. október 11. hétfő, 05:55

Nemrég beszámoltunk arról a közigazgatási perről, amelyben a város a Közbeszerzési Döntőbizottság legutóbbi határozatának a felülvizsgálatát kérte. Amennyiben olvasóink a Fővárosi Bíróság ítéletének részleteire is kíváncsiak, az ítélet szövetegét itt elolvashatják.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 11